Teisipäev 24. jaanuar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

"Turistid ei soovi Egiptusest lahkuda"

Väinu Rozental 31. jaanuar 2011, 12:10

Mul on selline tunne, et liiga palju on paanikat tekitatud, vastas suurima Egiptuse-reiside korraldaja Eestis, OÜ GoAdventure direktor Oksana Golovina päevaküsimusele, kas Eesti peab turistid Egiptusest ära tooma.

„Kui meie reisiesindajad hakkasid meie palvel seal viibivatelt turistidelt uurima, et kas nad läheksid koju tagasi, siis saadi vastuseks, et miks,“ rääkis Golovina. „Me suhtleme oma reisiesindajatega iga poole tunni tagant ja meie giidide kinnitusel on kuurortides kõik rahulik ning rahulikud on ka meie turistid. Me oleme valmis inimesi tagasi koju lennutama kasvõi täna. Aga kui inimesed ise ei taha ära minna, mis siis teha.“

Golovina lubas küsida ka välisministeeriumilt, et mida teha siis, kui kliendid ei soovi Egiptusest ära tulla. „Välisministeeriumi andmeil olevat Egiptuses telefoniside häiritud. No ei ole side häiritud! Meil on Kairoga telefoniühendus pidevalt. Ma sain eile Kairos olevad inimesed paremini kätte kui Eestis,“ rääkis Golovina.

GoAdventure peakontor Egiptuses asub Kairos ning kohaliku reisiesindajad on Sharm el-Sheikis ja Hurgadas.

Golovina andmeil lennutavad nad Eestist igal nädalal Egiptusesse ligi 370 inimest. „Viimased reisid olid sellel nädalavahetusel ja mitte keegi ei ole reisi tühistanud,“ kinnitas Golovina.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. April 2014, 10:33
Otsi:

Ava täpsem otsing