Ettevõtja: valime panka hinna järgi

Alyona Stadnik, Kaisa Gabral 03. veebruar 2011, 08:28

1Partner Kinnisvaragruppi tegevjuht Martin Vahteri sõnmul valib nende ettevõte panka hinna järgi.

"Praegu oleme olnud valdavalt ühes pangas. Panka valime teenuse hinna järgi. Olulisem moment on ka konkreetselt see inimene, kes meiega tegeleb ehk kliendihaldur. Turupositsioon ei oma tähtsust," märkis Vahter.

"Meid huvitab see, kuidas pangad annavad klientidele laenu ja teenindavad neid. See valik sõltub meie kliendi tahtmisest. Me aitame kaasa, sest tegu on ikkagi kinnisvaraga, millele on vaja võtta laenu ja meie aitame kokku viia panka ja klienti," lausus Vahter, kelle sõnul on  erinevatel perioodidel erinevad strateegiad ja nemad valivad selle järgi koostööd pankadega. "Eraisikuna võtan ma ikka parima hetkepakkumise," lisas ta. 

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. February 2011, 17:09
Otsi:

Ava täpsem otsing