Volikogu pärib Tartu linnapealt selgitusi Veevärgi rahade osas

Kaisa Gabral 03. veebruar 2011, 16:07

Tartu linna revisjonikomisjoni esimees Peeter Laurson esitas linnapea Urmas Kruusele teabenõude AS Tartu Veevärgi raha väärkasutamisega linnale miljonitesse kroonidesse ulatuva kahju tekitamise kohta.

Laurson tahab selgitada välja,  kes on olnud otsuste taga, millega linnarahva raha jõudis börsile mängimiseks.
 
Peeter Laurson soovib saada linna ettevõttes toimuva eest vastutust kandva linnapea käest informatsiooni kiiresti, sest kui peaks selguma antud juhtumis  otsustuskorra mitte täitmisi või koguni võlakirjade kaudu raha välja kantimine, tuleb kaasus üle anda õiguskaitse- või riiklikele kontrollorganitele.

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. February 2011, 16:19
Otsi:

Ava täpsem otsing