Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Parts ja ettevõtjad lähevad Kasahstani kontakte looma

Katre Pilvinski 13. veebruar 2011, 12:50

Majandusminister Juhan Parts ning Eesti ja Kasahstani transpordi- ja logistikaettevõtete juhid nii avalikust kui erasektorist osalevad homme Astana kõrgetasemelisel transpordi- ja logistikakonverentsil.

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts lendab täna visiidile Kasahstani, teatas ministeerium. Esmaspäeval peab Parts kõne Astanas kõrgetasemelisel transpordi- ja logistikakonverentsil „Business opportunities today and tomorrow“, millel osalevad Eesti ja Kasahstani transpordi- ja logistikaettevõtete juhid nii avalikust kui erasektorist.

15. veebruaril toimub Astanas Eesti ja Kasahstani valitsustevahelise komisjoni II istung, mida juhib Eesti poolt majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts ning Kasahstani poolt asevälisminister Rapil Zhoshybayev.

Istungi raames toimuvad ka kahepoolsed transpordi ja transiidi, infotehnoloogia ning energeetika alakomisjonide ja ministeeriumide esindajate kohtumised. Minister Parts kohtub visiidi käigus ka Kasahstani transpordi ja kommunikatsiooniministri Kussainovi, majandusarengu- ja kaubandusministri Aitzhanova, tööstuse ja tehnoloogiaministri Issekesheviga ning AS „KazMunaiGas“’i esindajatega.

Ministrit saadavad energeetika asekantsler Einari Kisel, transpordi asekantsler Eero Pärgmäe, riigi infosüsteemide osakonna juhataja Margus Püüa, Euroopa Liidu ja rahvusvahelise koostöö osakonna juhataja Helle-Helena Puusepp ja avalike suhete osakonna juhataja Kalev Vapper.

 

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. February 2011, 12:50
Otsi:

Ava täpsem otsing