Reede 28. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tähtede- ja triipudemaa helged helid

Andres Haabu 18. veebruar 2011, 00:00

Rõõmsakõlalist folk- ja indie-rokki viljelev Ameerika bänd The Decemberists tuleb kuulajate ette Portlandist Oregonist. Nimesarnasustest hoolimata pole jänkidel kuulsa Vene ülestõusuga peale ülestõusnute arvatava ja muusikute ilmselge entusiasmi kuigi palju ühist.

Omamoodi kokku segatud Briti folgi ja Ameerika kantri soustis mõjuvad kuulajatele ette lauldud lood üsnagi hästi ja armsalt. Praegu kõiki meeli halvava jäise ilma asemel tõusevad silme ette hoopis muusikute kodumaaks oleva suurriigi lõputud soojad kõnnumaad ja lõunaosariikide päikesepaiste.

Kaamosele pakub kompleksivaba kõrvalvaadet näiteks armas viisike "January Hymn".

Veatult kokku sobiv ja tõenäoliselt paljudele suurtele folkmuusikasõpradele rõõmu valmistav album erineb heas mõttes klassikalisest tähtede- ja triipudemaa kantrist, lisades sellele Euroopast pärit rafineeritud muusikatunnetust.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:12
Otsi:

Ava täpsem otsing