Pärnu haigla põlengus sai kahjustada kohtuekspertiisi instituudi ruum

Katre Pilvinski 25. veebruar 2011, 19:07

Täna öösel toimunud Pärnu haigla põlengus sai kahjustada keldrikorrusel asuv Eesti kohtuekspertiisi instituudi ruum.

Tegemist oli surnute vastuvõturuumiga, kust toimetatakse surnukehi lahangusaali ja väljastatakse matusebüroodele, teatas justiitsministeerium. Põlengu tagajärjel said tule-, suitsu- ja veekahjustusi ruumi seinad, lagi, mõned mööbliesemed ja seadmed. Kahjustuste kõrvaldamisega tegeldakse.

Lääne-Eesti kohtuarstliku osakonna töö jätkub tavapärases korras. Tulekahju tekke põhjuseid uurib Lääne-Eesti Päästekeskus. Tulekahju toimumiskohas leiti põlenud elektriseade, mida kasutati tõenäoliselt remondi- ja hooldustööde läbiviimisel.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. February 2011, 19:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing