Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Pärnu haigla põlengus sai kahjustada kohtuekspertiisi instituudi ruum

Katre Pilvinski 25. veebruar 2011, 19:07

Täna öösel toimunud Pärnu haigla põlengus sai kahjustada keldrikorrusel asuv Eesti kohtuekspertiisi instituudi ruum.

Tegemist oli surnute vastuvõturuumiga, kust toimetatakse surnukehi lahangusaali ja väljastatakse matusebüroodele, teatas justiitsministeerium. Põlengu tagajärjel said tule-, suitsu- ja veekahjustusi ruumi seinad, lagi, mõned mööbliesemed ja seadmed. Kahjustuste kõrvaldamisega tegeldakse.

Lääne-Eesti kohtuarstliku osakonna töö jätkub tavapärases korras. Tulekahju tekke põhjuseid uurib Lääne-Eesti Päästekeskus. Tulekahju toimumiskohas leiti põlenud elektriseade, mida kasutati tõenäoliselt remondi- ja hooldustööde läbiviimisel.

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. February 2011, 19:08
Otsi:

Ava täpsem otsing