Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Lähis-Ida investorid lahkusid suurarendusest

Kadrin Karner 28. veebruar 2011, 00:00

"Ostsime ettevõttelt Helios Partnership Limited 50protsendilise osaluse välja," kinnitas ASi Süda Maja juhataja Veiko Murruste. Ta lisas, et tehingu hind on loomulikult konfidentsiaalne.

Murruste sõnul toimus Helios Partnershipis jagunemine, millest tekkis ettevõte Helios Europe, kuhu liikusid ka Helios Süda Maja juhatuses olnud John Clements ja Michael Hughes. Esimene samm ehk osaluse ostmine on tehtud ning nüüd astutakse nn teist sammu ehk peetakse läbirääkimisi Helios Europe'i esindajatega võimaliku koostöö üle, lausus Murruste.

Küsimusele, kas võib minna ka nii, et uusi välispartnereid Helios Süda Majale ei tulegi, vastas Murruste, et ta ei saa seda kinnitada ega välistada. "Meil on tegelikult neid potentsiaalseid partnereid, kes projekti sisenemisest huvitatud on, päris mitu. Kaasa arvatud Helios Europe," lausus ta.

Plaanitud investeering - 250 miljonit eurot (ligi neli miljardit Eesti krooni) - jääb samasse suurusjärku, ütles Murruste. "Kahjuks ei kahane," märkis ta. "Me ju teame, mis ehitusturul toimub, ja pigem on need numbrid suuremad kui väiksemad," lisas ta.

Murruste sõnul Ameerikanurga äripargis spekulatiivset arendust ei tehta. "Maht ja investeeringud ning nende kiirus sõltuvad kliendilepingutest," rääkis ta. Kuigi kindlatest lepingutest firma veel teatada ei saa, ütles Murruste, et umbes üks kolmandik pargi mahust on kaetud erinevas järgus kulgevate läbirääkimistega.

Michael Hughesi ja John Clementsiga ei õnnestunud Äripäeval eelmisel nädalal ühendust saada.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:48
Otsi:

Ava täpsem otsing