Jobs esitles uut iPadi

Rait Rebane 02. märts 2011, 21:10

Jaanuari keskel haiguspuhkuse võtnud Apple ikoonjuht Steve Jobs on pannud paljusi investoreid ja analüütikuid mõtlema, mis saab ettevõttest pärast tegevjuhi lõpliku lahkumist. Täna Apple iPad 2 avaüritusel esinenud Jobs andis siiski kinnitust, et selle üle ei ole veel vaja muretseda.

Täna, aasta pärast esimese mudeli debüüti, esitleti Ühendriikidest Apple järgmise generatsiooni tahvelarvutit iPad 2. Uuel seadmel on palju muudatusi, nimelt peab aku vastu kuni 10 tundi, seadmel on kahetuumaline protsessor ja kaks kaamerat. Samuti on tahvelarvuti 33 protsenti õhem ning seda saab nii musta kui ka valge korpusega.

Viimastel päevadel palju kõneainet pakkunud teema sai viimaks kinnitust, nimelt oli iPadi esitluselt kohal ka Steve Jobs, kes jaanuaris loobus tervise tõttu ajutiselt oma ametikohast. Ettevõtte ikoonjuhi osalemine üritusel lükkas tagasi paljude investorite mõtted, et Jobs lahkus  ametikohalt jäädavalt.

„Ma ei tahtnud nii tähtsast üritusest ilma jääda,” kommenteeris Jobs

Positiivsed uudised on Apple aktsiat keskpäevaks tõstnud 0,7 protsenti 351,68 dollarini.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. March 2011, 21:10
Otsi:

Ava täpsem otsing