Kandideerija ostis valijatele 1020 lotopiletit

Silvia Kruusmaa 04. märts 2011, 08:52

Harju- ja Raplamaal riigikogusse kandideeriv Saue volikogu hariduskomisjoni esimees Kalev Lillo postitas linnaelanikele valimiskampaania ajal koos ennast tutvustava trükisega 1020 Viking Loto piletit, mis läksid talle maksma 652 eurot.

Loosiõnne korral võib Saue järgmisel nädalal saada lotomiljonäri, kirjutas Õhtuleht.

"Usun ka, et lotopiletiga valimisvoldik eristub muudest valimismaterjalidest, mida postkastist leitakse. Inimene loeb kirjutatu läbi ja mõtleb selle üle," selgitas Lillo. "Ta hoiab pileti alles ja 9. märtsil selgub, kas Saue saab lotomiljonäri või mitte."

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    04. March 2011, 08:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing