Viljandi ootab uusi ettevõtteid

ÄP 07. märts 2011, 00:00

Ettevõtmise taga on TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia, Viljandi linna, Ugala Teater SA ja Viljandi Metall ASi asutatud SA Viljandimaa Loomeinkubaatorid.

Tavapärase stuudiopõhise ja ateljeetüüpi tugiteenuse asemel pakub inkubaator kompleksseid tootmisbaase. Veebruaris avatud tekstiili- ja rahvusliku käsitöö suuna tarbeks on renditud postimaja III korrusel erialaspetsiifiliselt sisustatud ruumid ning aasta lõpus plaanitakse avada ka teine suund - metallikeskus.

Alustav loomeettevõtja saab inkubaatoris rentida ruume ja seadmeid ning kolmeaastase inkubatsiooniperioodi jooksul osutavad talle ettevõtlustuge oma ala spetsialistid. Inkubaatori tekstiilikeskuses saab kasutada ka innovaatilisi ja Eestis harva esinevaid seadmeid.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:09
Otsi:

Ava täpsem otsing