Ligi: kartsin tagasilööki

Katre Pilvinski 07. märts 2011, 14:04

Kartsin Reformierakonna tulemustes tagasilööki, kuna ajakirjanduses toodi esile pigem PRi kui parteide programmilist külge, sõnas Jürgen Ligi. 

„Jäin erakonna häältega siiralt rahule, kuna ma kartsin tagasilööki," tõdes Ligi. Tema sõnul tõsteti kõikides debattides väga jõuliselt pigem kampaaniaid esile. "Pigem PRi kui programmide esiletoomine ajakirjanduses tegi mind väga murelikuks," lisas ta.  "Ma natuke kartsin, et programmiline külg ja tegelikud saavutused lihtsalt lükatakse kõrvale ning valimistulemused jäävad välise ja vahu tasemele," rääkis Ligi.

„Isikliku saagi üle ei saa ka kuidagi nuriseda, olin uues piirkonnas tugevas konkurentsis ja paistab, et mind võeti täiesti omaks,“ sõnas Ligi.

2007. aasta riigikogu valimistel kogus Jürgen Ligi Reformierakonna Tallinna kesklinna, Lasnamäe, Pirita nimekirjas 1656 häält ning selle aasta valimistel teenis ta 5043 Järva- ja Viljandimaa valija poolehoiu.

„Ei saa salata, et ma olen seda tööd teinud täie innuga ja ühel päeval lahkun siit ainult suure kurvastusega,“ kommenteeris Ligi jätkamist rahandusministri ametis. „Seda ma ei saa eitada, aga see pole minu otsus, see on ikkagi meeskonna otsus. Ma ei hakka siin tooli pärast võitlema,“ lisas ta.

Ligi märkis, et ta hoiab pöialt, et koalitsiooniläbirääkimine õnnestub alustada ja lõpetada IRLiga.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. March 2011, 13:49
Otsi:

Ava täpsem otsing