Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Uus riigikogu

Anu Jõgi 07. märts 2011, 00:37

Riigikogu liikmete nimed kella 00.20 seisuga, mil kahe jaoskonna hääled olid valimiskomisjonil veel kokku lugemata.

Eesti Reformierakond
33  mandaati
Andrus Ansip, Urmas Paet, Keit Pentus, Kaja Kallas, Urmas Kruuse, Taavi Rõivas, Igor Gräzin, Jürgen Ligi, Valdo Randpere, Rein Lang, Hanno Pevkur, Jaanus Tamkivi, Urve Tiidus, Urmas Klaas, Väino Linde, Rait Maruste, Laine Jänes, Kristiina Ojuland, Kristen Michal, Lauri Luik, Mati Raidma, Aivar Sõerd, Tarmo Leinatamm, Kalle Palling, Kalle Jents, Jüri Jaanson, Aare Heinvee, Meelis Mälberg, Tõnis Kõiv, Peep Aru, Remo Holsmer, Arto Aas, Kalev Lillo

Eesti Keskerakond
26  mandaati
Edgar Savisaar, Mihhail Stalnuhhin, Jüri Ratas, Deniss Boroditš, Yana Toom, Kadri Simson, Valeri Korb, Marika Tuus, Heimar Lenk, Mailis Reps, Kalle Laanet, Lembit Kaljuvee, Aivar Riisalu, Vladimir Velman, Peeter Võsa, Aadu Must, Viktor Vassiljev, Eldar Efendijev, Enn Eesmaa, Inara Luigas, Olga Sõtnik, Rainer Vakra, Mihhail Kõlvart, Ester Tuiksoo, Priit Toobal, Kalev Kallo

Erakond Isamaa ja Res Publica Liit
23  mandaati
Mart Laar, Juhan Parts, Ken-Marti Vaher, Urmas Reinsalu, Tõnis Lukas, Helir-Valdor Seeder, Marko Mihkelson, Ene Ergma, Jaak Aaviksoo, Marko Pomerants, Aivar Kokk, Annely Akkermann, Margus Tsahkna, Priit Sibul, Tõnis Palts, Toomas Tõniste, Andres Herkel, Siim Valmar Kiisler, Erki Nool, Sven Sester, Kaia Iva, Reet Roos, Indrek Raudne

Sotsiaaldemokraatlik Erakond
19  mandaati
Sven Mikser, Urve Palo, Eiki Nestor, Indrek Saar, Andres Anvelt, Heljo Pikhof, Ivari Padar, Peeter Kreitzberg, Jaan Õunapuu, Kalvi Kõva, Marianne Mikko, Neeme Suur, Rannar Vassiljev, Helmen Kütt, Kalev Kotkas, Jevgeni Ossinovski, Jaak Allik, Karel Rüütli, Kajar Lember

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. March 2011, 15:03
Otsi:

Ava täpsem otsing