Laanet: Kesk võib saada venekeelsete erakonnaks

Silvia Kruusmaa 08. märts 2011, 15:51

Edgar Savisaart kritiseerinud, kuid riigikokku pääsenud Kalle Laaneti sõnul näitasid valimised, et eestlased ei toeta Keskerakonda. Oht muutuda vaid vene keelt kõnelejate esindajaks on väga suur, lisas ta.

Vikerraadiole ütles Laanet, et tulemust ei saa vaadata mustvalgelt: Savisaar ise võis palju hääli saada, kuid erakonnal tervikuna ei läinud hästi. Ta tõi välja, et hääli saadi eelmiste valimistega võrreldes juurde vaid Ida-Virumaal ja Tallinnas. 

"Oht muutuda vaid vene keelt kõnelevate isikute esindajaks on väga suur," tõi Laanet välja.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. March 2011, 08:45
Otsi:

Ava täpsem otsing