Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Estraveli nõuanded Jaapanisse reisijatele

Indrek Kald 11. märts 2011, 14:54

Estravel koostas lühikese juhendi inimestele, kes plaanivad lähiajal lennata Jaapanisse, kus täna toimus purustav maavärin. Suletud on ka mitu Jaapani lennujaama.

Klientidele, kes plaanivad lähiajal reisida Jaapanisse või hiidlainest ohustatud piirkonda, soovitame järgmist:
1) Jälgige jooksvat lennuinfot lennujaama või lennufirma kodulehelt.

2) Kui lend on tühistatud, pöörduge lennufirma või Estraveli klienditeeninduse poole. Enamasti on võimalik tühistatud lennu pilet hilisemaks muuta või selle eest raha täies mahus tagasi saada. (NB! Kehtib ainult selle pileti kohta, millel olev lend on tühistatud. Kui kasutate sama reisi raames mitut erinevat piletit, siis vt järgmist punkti.)

3) Kui tühistatud või oluliselt hilineva lennuga seoses osutub võimatuks muude reisiteenuste kasutamine (eraldi lennu- või muu transpordi piletid, majutus jms), siis nende eest lennufirma ei vastuta. Kahjunõue tuleks esitada kindlustusfirmale, eeldusel, et teil on olemas kehtiv reisitõrkekindlustuse leping. See peab olema sõlmitud enne lennu ärajäämise teatavaks saamist (mõne kindlustusfirma puhul on täiendavalt nõutud kindlustuse ostmine hiljemalt 72 h enne plaanitud reisi algust).

Estravel on välja selgitanud kõik reisijad, kes nende kaudu on Jaapanisse reisinud või reisimas. "Kõigi reisijatega, kelle reis on planeeritud lähiajaks, võetakse eraldi ühendust. Hoiame arengutel silma peal ja informeerime jätkuvalt kõiki kliente, kelle reisiplaanid võivad olla takistatud," teatas Estravel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. March 2011, 14:34
Otsi:

Ava täpsem otsing