Analüütik: Verizon müüb sel aastal 11 miljonit iPhone’i

Rait Rebane 16. märts 2011, 22:12

Bernstein Researchi analüütiku hinnangul võib Ühendriikide mobiilsideoperaator Verizon müüa sel aastal kuni 11 miljonit Apple iPhone’i.

„Sellest numbrist moodustavad hinnanguliselt 2 miljonit AT&T-st üle tulnud kliendid,” selgitas Bernsteini analüütik Craig Moffett, „Verizoni jaoks tõotab Apple nutitelefonide müük märgatavat tulemuste paranemist.”

AT&T ainuõigus müüa iPhone’i tekitab operaatorile pikemas perspektiivis palju probleeme. Sel aastal võib ettevõtte aktsia EPS kasvada 2,39 dollarini, kuid järgnevatel aastatel mõjub iPhone’i madalam müük ettevõtte tulemustele negatiivselt

Verizon ei avalda iPhone’i müüginumbreid enne esimese kvartali tulemusi aprillis, kuid teenusepakkuja on eelnevalt vihjanud, et iPhone’i esimese nädala müük ületas kõik ettevõtte müügirekordid. Analüütikute hinnangul võis esimese nädalavahetusega Verizon müüa kuni miljon iPhone’i.

AT&T aktsia kukkus tänasega 1,73 protsenti 27,33 dollarini, Verizon kaotas aktsiahinnas 1,63 protsenti, sulgemishinnaga 34,3 dollarit.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    16. March 2011, 22:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing