Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Talleggi turundusjuht: pole ideed äri loomiseks

Alyona Stadnik 18. märts 2011, 12:12

Talleggi turundusjuhi Krista Kalbini sõnul ei ole tema oma ettevõtet loonud sellepärast, et puudub aeg ja hea idee.

"Asi hakkab siiski ideest pihta. Mul ei ole olnud väga head ideed. Kui mul oleks olnud hea idee ja piisavalt aega, siis oleksin ettevõtlust ilmselt proovinud," kommenteeris Kalbin.

Kalbin lisas, et töö kaotuse puhul, oleks võinud oma äri loomine päevakorda tulla. "Siis oleks kindlasti vaadanud avatuma pilguga ringi ning otsinud õiget ideed, praegu on kõik väga hästi ja töö rahuldab minu vajadused," märkis Kalbin.

Tallegg on piisavalt suur ja rahvusvaheline ettevõtte, siit saab väga hea  töökogemuse, lisas ta. "Praegu leian, et siit saab selle kogemuse kätte. Ma ei ole leidnud põhjust, miks ma peaks väljast otsima õppimis- ja arenemisvõimalust, kui see kõik on siin olemas," põhjendas Kalbin.

Eurostati uuringute järgi on eestlaste huvi ettevõtlusega alustamise vastu viimastel aastatel oluliselt kahanenud  Kui 2007. aastal oli Eestis oma äriga raha teenivaid inimesi või peatselt ettevõtlusega alustada plaanijaid 22%, mida oli rohkem kui üheski teises Euroopa Liidu riigis, siis 2009. aastaks oli see arv 13%. Äripäeva päevaküsimus on, miks Te pole oma firmat loonud?

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. March 2011, 12:12
Otsi:

Ava täpsem otsing