Kreitzberg: Aaviksoo saamine haridusministriks teeb kõhedaks

Silvia Kruusmaa 29. märts 2011, 10:17

Kunagine haridusminister Peeter Kreitzberg (SDE) muretseb Jaak Aaviksoo haridusministriks saamise pärast, sest Aaviksoo võib rakendada haridusmaastikul kaitseministeeriumist külge jäänud võtteid.

“Aaviksoo on kahtlemata võimekas inimene ja teeb selgeid asju, aga mina tunnen tema tegevuses väga selget ohtu. Minu jaoks on temal liiga palju majandusväärtusi ja võib-olla natuke vähem haridusväärtusi,” ütles Kreitzberg Delfile.

Kreitzberg meenutas, et just Aaviksoo oli see, kes Tartu Ülikooli rektorina käivitas tasulise kõrghariduse Eestis. Kõige hullem resultaat võib Kreitzbergi sõnul olla see, et Aaviksoo lihtsustab haridusmaastikku ja läheb väga lihtsate valemitega oma plaane ellu viima.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. March 2011, 18:05
Otsi:

Ava täpsem otsing