Krediidipanga aktsionärid jätsid kasumi jaotamata

Indrek Kald 31. märts 2011, 11:17

Eilsel Krediidipanga aktsionäride korralisel koosolekul otsustasid omanikud panga mulluse kasumi arvel suurendada reservkapitali, enamuse kasumist aga jätta jaotamata.

Krediidipanga 2010. aasta kasum oli 9,5 miljonit krooni, millest reservkapitali kantakse 0,48 miljonit, ülejäänu jääb jaotamata. Sellega kasvab Krediidipanga reservkapital ligi 27 miljoni kroonini. Majandusaasta aruande kiitsid aktsionärid heaks.

"Aktsionärid jäid üldiselt panga tulemustega rahule. Eelmisel aastal jõudis Krediidipank taas kasumisse, võitsime juurde ligi 4000 uut klienti ja eraisikute hoiuste maht kasvas rekordilise tulemuseni – 1,68 miljardi kroonini," ütles panga juht Andrus Kluge.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    31. March 2011, 11:18
    Otsi:

    Ava täpsem otsing