Võlasilmuses Koger taotleb ehitusfirma saneerimist

Rivo Sarapik 08. aprill 2011, 00:00

Andres Kogerile kuuluv ettevõte Koger Projektijuhtimise AS võtab üle kõik Koger & Partnerid ASi kohustused võlausaldajate ees ning alustab saneerimist. Väikeaktsionärid on ettevõttest väljunud ja jätkavad teiste kinnisvaraprojektide arendamist.

Ettevõtte teatel on suurimad võlausaldajad kohtule esitatud saneerimisavalduse ja -menetluse algatamisega nõus.

Ettevõtte keeruline olukord tekkis tema sõnul asjaolude kokkulangemisel. "Majanduskriisi negatiivne mõju ehitussektorile oli oodatust suurem. Täielikult Eesti kapitalil põhineva ettevõttena ei ole meil olnud rahvusvahelistele ettevõtetele iseloomulikku puhvrit pikaajaliste kahjumite rahastamiseks," ütles Koger.

Saneerimise taotlemine ei mõjuta ettevõttega seotud korteriarendusprojekte.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:51
Otsi:

Ava täpsem otsing