Alcoa teeb avastardi kvartaliaruannete perioodile

Rait Rebane 11. aprill 2011, 22:40

Täna pärast sulgemiskella selle aasta esimese kvartali majandustulemused avaldav Ühendriikide alumiiniumigigant Alcoa teeb avastardi kvartaliaruannete perioodile. Analüütikute hinnangul ületab ettevõtte eelmise aasta tulemused.

Analüütikud on Alcoa suhtes optimistlikud, Thomas Reutersil poolt jälgitavad analüütikud prognoosivad keskmiselt 10 sendist kasumikasvu 27 sendini aktsia kohta ning käibekasvuks 24 protsenti 6,07 miljardi dollarini.

Analüütikute hinnangul aitavad ettevõtte tulemusi parandada kõrgem alumiiniumi hind ning kasvav nõudlus.

Alcoa aktsia on nädala esimesel kauplemispäeval kukkunud võrreldes reedese sulgemishinnaga 1,23 protsenti 17,71 dollarini. 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. April 2011, 22:40
Otsi:

Ava täpsem otsing