Tarbijakaitse hoiatab Odavreis OÜ eest 

Kaisa Gabral 11. aprill 2011, 13:48

Tarbijakaitseamet hoiatab tarbijaid registreeringu ning tagatiseta tegutseva reisiteenuseid müügiks pakkuva Odavreis OÜ eest.

Tarbijakaitseamet tuvastas 08.04.2011 järelevalve käigus, et end reisiettevõtjana tutvustav Odavreis OÜ  (registri kood 12004078) puudub kohustuslik registreering majandustegevuse registris ning samuti pole ettevõttel ka tagatist.

Odavreis OÜ pakub oma koduleheküljel www.odavreis.ee  pakettreise nt Hispaaniasse, Suurbritanniasse, Taisse jms ning samuti on ettevõte turundanud 08.04.2011 pakettreiside sooduspakkumise keskkonnas www.minuvalik.ee.

Vastavalt turismiseaduses sätestatule on reisiettevõtja tegevus lubatud vaid juhul, kui tal on registreering ning kohustuslik tagatis. Mõlema eelmainitu puudumisel alustas tarbijakaitseamet Odavreis OÜ suhtes menetlust ning tegi ettekirjutuse seadusevastase tegevuse peatamiseks.

Tarbijakaitseamet rõhutab, et reisiettevõtet valides tuleb kindlasti kontrollida, kas tollel on olemas registreering ning tagatis. Mõlemaid saab kontrollida Majandustegevuse registrist : http://mtr.mkm.ee/

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. April 2011, 09:02
Otsi:

Ava täpsem otsing