Nokia kasum kasvas 32%

Romet Kreek 21. aprill 2011, 13:23

Nokia esimese kvartali puhaskasum kasvas aastaga 32 protsenti, 231 miljonile eurole. Analüütikud ootasid Nokialt 177 miljoni euro suurust puhaskasumit.

Ka Nokia käive tuli analüütikute ootustest suurem. Ettevõtte käive kasvas 9 protsenti, 10,4 miljardile eurole, vahendab Hugin. Analüütikud ootasid 6,5protsendist käibe kasvu, 10,14 miljardile eurole.

Ärikasumimarginaal tuli kõvasti väiksem analüütikute oodatust. Analüütikud ootasid, et ärikasumimarginaal väheneb 3,6 protsendipunkti võrra, 8,5 protsendile.  Ärikasumimarginaaliks kujunes 6,8 protsenti.

„Esimeses kvartalis liikusime strateegia defineerimisest selle elluviimisele,“ kommenteeris tulemust Nokia juhatuse esimees Stephen Elop. „Selles valguses olen rahul, et sõlmisime Microsoftiga lepingu ja meie disaini- ja telefoniehituse tööd on juba käimas. Tugeva esimese kvartali järel ootame raskemat teist kvartalit.“  

 

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. April 2011, 19:13
Otsi:

Ava täpsem otsing