Martinson: tahan lennata hommikul ja naasta õhtul

Väinu Rozental 26. aprill 2011, 13:18

Riskikapitalisti Allan Martinsoni sõnul ootaks ta pigem olemasolevatel lennuliinidel paremat ühendust kui uute liinide avamist.

„Ilmselt on meie ärimeestel Euroopas viis-kuus linna, kuhu nad sagedamini reisivad ning kuhu nad tahaksid lennata hommikul ja õhtul tagasi saada,“ ütles ASi Martinson Trigon Venture Partners juhtiv partner Allan Martinson. „Mõnda neist linnadest on võimalik nii lennata, aga enamikku ei ole kahjuks võimalik.“

Martinsoni enda jaoks on sellisteks linnadeks näiteks Moskva ja London, kuhu ta sageli lendab. „Minu teada peaks Riiast saama suvise graafiku järgi lennata Moskvasse seitse korda päevas, aga Tallinnast saab vaid 4 korda nädalas,“ lausus Martinson. „Londoniga on minu jaoks samuti ebamugav ühendus. Odavad lendavad lõuna paiku ja Estonian Air lendab harva. Londoni ühendus on peamiselt orienteeritud mitte ärimehele.“

Äripäev küsis täna päevaküsimusena, mis liini avamist vastaja Tallinnast pikisilmi ootab. Päevaküsimuse ajendiks on see, et EasyJet avab täna regulaarlennud Tallinna ja Liverpooli vahel.

Allan Martinson ei osanud soovitada ühtegi uut lennuliini „Liverpooli liin jätab mind täiesti külmaks, ma pole elus seal käinud ja näe ka põhjust, miks ma peaksin minema,“ lisas ta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. April 2011, 15:00
Otsi:

Ava täpsem otsing