Laupäev 22. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Männik: ehk uutega suhtlus kergem 

Birjo Must, Kaisa Gabral 01. mai 2011, 10:28

Eesti Panga nõukogu esimees Jaan Männik ütleb intervjuus Äripäevale, et suhtles asepresidentidega vaid ametialaselt, mitte sellest väljaspool, kuid loodab, et uute asepresidentidega tuleb see suhtlus kergemini.

“Mina ei tundnud neid (asepresidendid Rein Minka ja Märten Ross) eriti enne, kui ma siia tulin. Minu ja asepresidentide vaheline kontakt on olnud ametialane, meil on väga vähe suhtlemist olnud väljaspool seda sektorit. Kahju, et see nii on välja kujunenud. Loodan, et uute asepresidentidega on see kergem,” märkis Männik intervjuus.

Männik lisas: "Võib-olla see natukene jahe vahekord on olnud seetõttu, et mina olen öelnud, et siin tuleks tegeleda kuluefektiivsusega, kuid mõni asepresident on öelnud, et neil on rohkem rahvast vaja siia. Olen aru saanud, et minul ja asepresidentidel on välja kujunenud erinev nägemus. Ärme dramatiseeri seda olukorda siin Eesti Pangas."

Pikem intervjuu Männikuga ilmub Äripäeva paberlehes homme ja veebiväljaandes on võimalik hommikul kell 9 vaadata ka videointervjuud.

Eesti Panga nõukogu ei kinnitanud asepresidendi kandidaate Rein Minkat ja Märten Rossi uueks ametiajaks. Mõlemad mehed on olnud asepresidendi ametis 11 aastat ning Eesti Pangas töötanud ligi 20 aastat.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. May 2011, 09:13
Otsi:

Ava täpsem otsing