Nordea Liisingul esimeses kvartalis 2,6 mln kasumit

Kaisa Gabral 03. mai 2011, 10:42

Nordea Liising andis esimeses kvartalis välja kaks korda rohkem uusi liisinguid ja teenis 2,6 miljonit eurot puhaskasumit.

Nordea Liising andis esimeses kvartalis klientidele välja  uusi liising- ja faktooringkrediite kogumahus 60 miljonit eurot, uute krediitide maht kasvas aastaga enam kui 117%. Märkimisväärne uusmüügimaht on toonud Nordea liisingufirmale Eestis 35% turuosa, teatas ettevõte. 

Positiivsed arengud uute krediitide  väljastamisel on ühena vähestest turuosalistest kasvule pööranud ka Nordea Liisingu krediidiportfelli. Esimeses kvartalis suurenes Nordea Liisingu liisingportfelli 3,1% võrra 370 miljoni euroni. Märtsikuus möödus Nordea Liising vallasvarade liisinguturul konkurentidest, tõustes teisele positsioonile turuosaga 22,8%. 

„On selgelt näha, et meie eristuv äristrateegia on jätkusuutlik ja ennast ära tasunud. Oleme teiste turuosalistega võrreldes olnud aktiivsemad ja tasakaalukamad,“ selgitas Nordea Liisingu juhatuse esimees Silver Kuus.

Nordea Liising on Nordea kontserni kuuluv finantseerimisettevõte, mis pakub Eesti turul ettevõtetele ja eraisikutele liising- ja faktooringteenuseid.

 

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    03. May 2011, 10:42
    Otsi:

    Ava täpsem otsing