Politseid solvanud Tuulberg sai kriminaalmenetluse kaela

Kadrin Karner 05. mai 2011, 08:37

Politsei algatas kriminaalmenetluse suurärimees Aivar Tuulbergi suhtes, kes laupäeval solvas teda kontrollima asunud Saaremaa politseiametnikke.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Hedy Tammelehe sõnul alustati kriminaalmenetlust paragrahvi järgi, mis käsitleb võimuesindaja või avalikku korda kaitsva muu isiku laimamist ja solvamist seoses tema ametikohustuste täitmisega. Selle paragrahvi järgi süüdimõistmise korral järgneb rahaline karistus või kuni kaheaastane vangistus, kirjutas Saarte Hääl.  

Laupäeva õhtul teatati politseile, et Kuivastust Kuressaare poole liigub Land Rover, mille juht võib olla alkoholijoobes. Kuid kui politsei sõiduki peatas, keeldus seda juhtinud Tuulberg alkomeetrisse puhumast ning sõimas politseinikke. 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. May 2011, 09:04
Otsi:

Ava täpsem otsing