Lootusrikas koosolek Baltikas

Fredy-Edwin Esse, California 11. mai 2011, 13:57

Täna kogunenud Baltika aktsionäride üldkoosolekul oli mõneti ärev meeleolu, sest firma omanikud ootasid vastuseid mitmetele küsimustele.

Enne koosolekut teiste aktsionäridega rääkides sai selgeks, et seekord on mitmed inimesed tulnud konkreetselt küsimustele vastuseid saama ja puhtalt formaalse hääletamisega ei piirduta.

Põhjalikkuse ja küsimustele vastuste andmisega Baltika juhatuse esimees Meelis Milder igatahes kitsi ei olnud. Jätkuvalt kõlasid presentatsiooni jooksul positiivsed noodid firma tuleviku osas ning Milderi sõnul oli juba aprill positiivne kuu.

Pärast tunniajalist presentatsiooni, mis hõlmas läinud majandusaasta tulemuste analüüsi, selle aasta ja pikema perioodi väljavaate tutvustamist ning plaanitava aktsiate lisaemissiooni tingimuste selgitamist, vastas Milder küsimustele.

Mõistagi huvitasid aktsionäre enim lisaemissiooni puudutavad küsimused, mille puhul Milder kinnitas taas, et neli suuromanikku ning tema isiklikult soetavad kuskil 40% uutest aktsiatest. Milder kinnitas, et kaasatav raha kulub firma kasvamisega seotud kuludele ja hakkama saadaks ka ilma selle rahata, kuid see tähendaks tegevuse koomaletõmbamist.

Samuti selgus, et emissiooni viib läbi LHV Pank, kellega minnakse omamoodi turneele Euroopasse, kus kohtutakse viie päeva jooksul umbes 30 pangaga, kellega räägitakse läbi võimalusi Baltikasse investeerimiseks.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. May 2011, 15:30
Otsi:

Ava täpsem otsing