Analüütikud andsid Dean Foodsile rohelise tule

Rait Rebane 13. mai 2011, 21:16

Nädala esimeses pooles prognoositust paremad kvartalitulemused avaldanud USA suurim piimatootja Dean Foodsi aktsia on tänasel kauplemispäeval kerkinud enam kui 10,5 protsenti. Ralli taga on Goldman Sachsi analüütikute parandatud väljavaade ettevõtte aktsiale.

Sel aastal on Dean Foods üks Standard & Poor’si suuremaid tõusjaid. Ettevõtte aktsia on kerkinud viimse 4,5 kuuga 54 protsenti 8,8 dollarilt 13,6 dollarini. Siiani on paremat kasvu näidanud vaid National Semiconductor Corp, kelle aktsia on tõusnud 77 protsenti.

Täna kergitas Goldman Sachsi analüütik Judy Hong Dean Foodsi aktsaireitingut „neutrali” pealt „holdi” peale.

„Ettevõtte marginaalid on taastunud ning järgnevates kvartalites on oodata tulemuste edasist paranemist,” kirjtuas Hong tänases analüüsis, „usun, et järgmise kahe aastaga ettevõtte aktsiahind kahekordistub.”

Reede pärastlõunaks on Dean Foodsi aktsiahind kerkinud hüppeliselt 10,34 protsenti 13,55 dollarini.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. May 2011, 21:16
Otsi:

Ava täpsem otsing