Nädal tagasi: börsifirmadel huvitavad koosolekud

Kaisa Gabral 15. mai 2011, 14:14

Äripäev koostab igal nädalal rõõmustama ja kurvastama pannud sündmuste või uudiste top kolme. Möödunud nädalale tagasi vaadates pani rõõmustama ka börsifirmade huvitavad koosolekud.

Möödunud nädalal kogunesid Baltika ja Arco Vara aktsionärid üldkoosolekule. Mõlemad koosolekud olid ajakirjanikele põnevad. Nende firmade omanikud ei ole leppinud kummitempli rolliga, vaid üritavad aktiivselt firma arendamisel kaasa aidata ning ei lepi tegevjuhtide ja suuromanike pakutud lahendustega.

 Teise rõõmastama paneva uudisena võib välja tuua selle, et valitsus otsustas Tallinna Lennujaama aktsiakapitali suurendada seitsme kinnistu abil, mis loovad lennujaamale võimaluse tegevust laiendada. Kiirelt kasvav eksport viitab, et lennujaam on kitsaks jäänud.

 

 

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. May 2011, 14:15
Otsi:

Ava täpsem otsing