Hiina mull on lõhkemas

Romet Kreek 24. mai 2011, 08:53

Investeerimisveteran Richard Bernstein leiab, et karjas jooksmine ei ole hea mõte.

„Võrreldes meiega (USAga) on Hiinas meeletu laenumull,“ ütles Richard Bernstein Advisorsi juhatuse esimees Richard Bernstein MerketWatchile. „Kuld ei ole mullistunud, kuid ta on sellele nii lähedal, kui üldse võimalik.“

Kokkuvõtvalt soovitab Bernstein vähendada portfellis arenevate turgude, toorainete ja ka nende arenenud turgude aktsiate osakaalu, mis teenivad suure osa käibest/kasumist arenevatelt turgudelt. Suurendada soovitab ta Euroopa suure turuväärtusega ettevõtete aktsiaid ja USA väikese turuväärtusega ettevõtete aktsiaid.

Artiklit saab lugeda paberlehest või ostes päevapileti SIIT.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. May 2011, 10:01
Otsi:

Ava täpsem otsing