Kunstiakadeemia tudengid näitavad TASET

ÄP 27. mai 2011, 00:00

Tänavune Eesti Kunstiakadeemia noore kunsti ja disaini festival TASE toob peale lõputööde ateljeedest, töökodadest, stuudiotest ja loenguruumidest välja hulga kunsti- ja disainiprojekte.

Magistri- ja bakalaureusetööde kõrval saavad huvilised näha klassiruumides valminud loomingut: tudengite visandeid, kavandeid, makette, ideid, katsetusi ja kunstiprojekte. Selliselt on Eesti Kunstiakadeemia end varem vaid sisseastujatele mõeldud avatud uste päevadel näidanud, kuid nüüd on oodatud kunstitudengite töökeskkonda ja -protsesse kaema kõik huvilised.

TASE algas 4. mail EKA moedisainihariduse 70. aastapäevale pühendatud näitusega Rotermanni kvartalis ja lõppeb 18. juunil arhitektuuri ja linnaplaneerimise eriala kursusetööde näitusega "Lõppmäng" Draakoni galeriis.

Nende vahele mahub üle kümne näituse ja sündmuse, sealhulgas ERKI moe-show, filmiõhtud, kunstimüük, tegevuskunstiüritused, õuekohvikud, avatud uste päevad ja kontserdid.

Muu hulgas toimub 9.-12. juunil üritus pealkirjaga "EKA ringkäik: avatud hooned ja hoovid", kus üliõpilased näitavad kolmes õppehoones ja hoovis õppeaasta jooksul tehtut.

Linnarahval on võimalik akadeemiliste õppeprotsessidega lähemalt tutvuda: näha saab disainilahendusi, omaalgatuslikke kunstiesemeid ja leiutisi, osaleda töökodades ja meistriklassides ning kohtuda kunstnikega.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:14
Otsi:

Ava täpsem otsing