Ürituste virvarr

Signe Sillasoo 27. mai 2011, 00:00

Mida suve poole, seda raskemaks ühel teatri-muusika-kinoarmastajal olemine läheb. Valida on lihtsalt erakordselt paljude ettevõtmiste vahel. Ürituste rohkus on igati tore, aga nõuab publikult veidi suuremat kodutööd ja kindlamat aimu, millest osa tahetakse saada ja mida vaatama-kuulama minna, muidu on tükk tegemist ürituste virvarrist ja festivalide tihedast kavast endale meelepärase leidmisega.

Sellel nädalal on juba alanud või kohe-kohe algamas 30. Tallinna vanalinna päevad, teatrifestivalid NB ja Treff, Tallinna lillefestival, kirjanduspidu HeadRead, Hispaania filmide nädal, laulu- ja tantsupidu "Slaavi pärg" ning muusikafestival "Vivat Brass!". Endiselt sõidavad ringi kino- ja kunstibuss ning üle Eesti toimub arvukalt laatasid. Viimaseid päevi kestavad Maailmaküla festival ja rahvusvaheline sportakrobaatikavõistlus Open Tallinn, mis päädib täna Kalevi spordihallis koreograaf Mart Kangro lavastatud tantsuetendusega.

Üleeile sai alguse Kalamaja avatud hoovide ettevõtmine, mille raames saab kuni septembrini osa erinevatest selles piirkonnas toimuvatest ettevõtmistest. Järgmine nädal avatakse murepunktide kett, mis koosneb aparaatidest, mis peaksid inimeste elu tunduvalt kergemaks muutma. Seitsme masina seas on väike luuleautomaat, zen-foor, murepank, pihitelefon, lokaalraadio, ruuporipost ja murepostkast.

Ühesõnaga kõigile pakutakse midagi, tuleb ainult sobilik üles leida.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing