Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Microsoft tutvustab tahvelarvutile mõeldud Windowsit

Fredy-Edwin Esse, California 27. mai 2011, 11:43

Kolme asjaga seotud isiku sõnul on Microsoftil plaanis järgmisel nädalal tutvustada tahvelarvutile mõeldud Windowsi operatsioonisüsteemi, kirjutab uudisteagentuur Bloomberg.

Tehnoloogiahiid tutvustab puutetundlikule tahvelarvutile mõeldud tarkvara, mis kasutab Nvidia Tegra kiipi järgmisel nädalal, ütlesid anonüümsust palunud isikud. Windowsi president Steven Sinofsky peaks plaanide kohaselt esinema järgmisel nädalal All Thing D konverentsil.

Microsoft on hetkel kiirustamas, et kohandada Windows paremini arvutitele, mis suudaksid võistelda Apple'i iPadiga, mis domineerib tahvelarvutite turgu. Ent märtsis infot lekitanud inimeste sõnul ei jõua uus Windows turule enne tulevat aastat.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. May 2011, 11:44
Otsi:

Ava täpsem otsing