Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

JP Morgan on Goldmani suhtes optimistlik

31. mai 2011, 20:31

Ühendriikide investeerimispangaq Goldman Sachsi aktsia näitas pärast pikka nädalavahetust teisipäevasel kauplemissessioonil tugevat tõusu. Panga aktsaiale andis hoogu J.P. Morgani analüütikute parandatud reiting ettevõtte väärtpaberile.

Eile riikilike pühade tõttu oli Wall Street suletud, kuid täna alustas turg nädalat väga optimistlikult. Päeva esimeses pooles kergitasid J.P. Morgani analüütikud USA investeerimispanga Goldman Sachsi aktsiareitingut „neutraalse“ pealt „overweight“ peale ning tõstsid aktsia hinnasihi 175 dollarini.

„Viimaste nädalate negatiivne uudistevoog Goldmani kohta on ülepaisutatud,“ teatas J.P. Morgani analüütik täna avaldatud raportis, „aktsia on alahinnatud ning suure tõenäosusega taastub hind viimaste nädalate langusest.“

Teisipäeva pärastlõunaks on XLF indeks, mis jälgib S&P500 finantsettevõtete aktsiate liikumist kerkinud 0,35 protsenti.

Goldman Sachsi aktsia vastas uudisele päeva esimeses pooles enam kui 2 protsendise kasvuga, kuid pärastlõunaks hoog on kergelt raugenud ning võrreldes reedese sulgemishinnaga on aktsia kerkinud 1,41 protsenti 140,62 dollarini.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. May 2011, 20:31
Otsi:

Ava täpsem otsing