KJK fond sai Baltika suurimaks aktsionäriks

Raivo Sormunen 02. juuni 2011, 09:34

Seoses Baltika eelisaktsiate konverteerimisega lihtaktsiateks tõusis KJK Management poolt hallatav fond KJK Fund Sicav-SIF 17,77protsendise osalusega Baltika suurimaks aktsionäriks.

Pärast 4 miljoni eelisaktsia konverteerimist lihtaktsiaks kuulub Baltika juhtkonna poolt hallatavale firmale BMIG 15,15%, SEB AB kliendikontole (kelle taga peaks olema peamiselt East Capitali fondid) 10,35% ning Itaalia tekstiilifirmast koostööpartnerile E. MIROGLIO S.A. 9,35% Baltika aktsiatest.

KJK Fund Sicav-SIF Balticon Balti suunaline fond Luksemburis registreeritud kinnine fond, mis investeerib peamiselt Balti riikide aktsiaturgudele ning mille maht oli märtsi lõpu seisuga 165,5 miljonit eurot.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    04. June 2011, 15:44
    Otsi:

    Ava täpsem otsing