Rein Kilk alistas Pristise

Kadrin Karner 06. juuni 2011, 00:00

Põhiküsimus, kas Kilgil on õigus Pristiselt Skorpioni müügitehingu eest nõuda 20 miljonit krooni, mida Pristis ei olnud nõus tasuma, tuleb taas arutamisele juuni keskel.

"Me olime sunnitud võtma kasutusele meetmed, et juhtida läbi ringkonnakohtu tähelepanu, kuna vastaspool rääkis suurelt ja laialt meedias (Eesti Kaubandus-Tööstuskoja-toim.) arbitraažikohtu faktist, lepingu sisust ja detailidest, võttes meilt ära diskreetsuse. Seda teemat me läbi ringkohtu käsitlesime," kommenteeris vaidlust Indrek Sepp mai keskel.

"Ma isegi ei ole sellega tegelenud. Ma kuulsin ainult, et vist oli positiivne lahend meie jaoks. Otsus meieni veel jõudnud ei ole," kommenteeris Kilk. "Tehingust tahaks nüüd lõpuks rahad kätte saada ja ega seal ei ole ka mingi üllatus, et kohus jõuab meiega samale järeldusele," lisas ta. Väitele, et ringkonnakohtus vaieldi vist selle üle, et te rääkisite ajakirjanduses arbitraažikohtusse minemise faktist, vastas Kilk, et tõesti Äripäev küsis sel teemal kommentaari, mis ka anti ja ega seal ka ju saladust olnud, et asi arbitraaži jõuab.

Põhiküsimus, kas Kilgil on õigus Pristiselt Skorpioni müügitehingu eest nõuda 20 miljonit krooni, mida Pristis ei olnud nõus tasuma, tuleb taas arutamisele juuni keskel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:54
Otsi:

Ava täpsem otsing