Londoni särgitootja: Fits.Me suurendab meie kasumit

Kadrin Karner 12. juuni 2011, 15:00

Hawes&Curtis, kelle kliendid on eestlaste leiutist kasutanud, kinnitab, et see kergitab kindlasti nende online-poodide kasumeid. 

„See on vähendanud mitte sobivate ja meile tagasi toodud riiete hulka,“ rääkis Hawes&Curtise juht Antony Comnys ja lisas: „see suurendab meie kasumit, kuna meie jaoks on sobimatute riiete tagasi võitmine väga kulukas operatsioon. Kliendi seisukohast on tegemist geniaalse lahendusega, sest sa proovid seda, ostad särgi ära ja kui sa selle särgi kodus selga paned, siis see istub sulle.“

Fits.Me loodab, et proovikabiinide puudumine ei ole nüüdsest enam online-poodnikele ega nende klientidele probleem. Fits.Me robotid ehk liigutavad mannekeenid suudavad võtta arvukalt erinevaid riidesuurusi.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. June 2011, 13:03
Otsi:

Ava täpsem otsing