Neljapäev 20. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ellen Tohvri: ettevõtjad ei piirdu sugugi ainult audititeenusega

Väinu Rozental 14. juuni 2011, 16:29

Ettevõtjad soovivad lisaks auditeerimisele järjest rohkem muid finantsteenuseid, kinnitas OÜ E-Audit omanik ja juhataja Ellen Tohvri.

„On lisandunud teisi finantsvaldkondi, mida me saame kasumlikult pakkuda oma klientidele,“ rääkis Tohvri. „Auditeerimine on rutiinne tegevus, et tagada andmete kvaliteet. Me lihtsalt kontrollime ja oleme hästi ranged. Aga teiste teenustega saame me ettevõtjatele lisandväärtust pakkuda. Ja ettevõtjad küsivad lisaks auditeerimisele ka teistsuguseid finantsteenuseid.“

Tohvri lisas, et kuna auditeerimisel on uued seadused ja reeglid, on neil nüüd ka seetõttu kordades rohkem tööd. „Samas on esitatavad majandusaasta aruanded tänu uuele digitaalsüsteemile kvaliteetsemad,“ lausus ta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. June 2011, 16:30
Otsi:

Ava täpsem otsing