Meeldida üritav rokk

Signe Sillasoo 17. juuni 2011, 00:00

Inglise bändi Arctic Monkeys viimase albumi esimene pala "She's Thunderstorms" mõjub paljulubavalt. Voolava esitusviisi ja morrisseyliku kõlaga lugu pakub kuulajale innovatsioonilist avanssi, mida ülejäänud album ääri-veeri tagasi teenida üritab.

Kunagi hämaratest garaaþidest närviliste noorte meeste käest teele läkitatud indie-roki vaim on ajaga kahvatuma hakanud. Uus plaat on kindlasti korralikult tehtud, ent tuima mälestust pakkuv, sest muusikud sammuvad mööda vana ja turvalist rada.

Arktilised Ahvid sarnanevad heli poolest The Darknessi ja The Strokesiga, kuid võrdlust nendega ei kannata uus album eriti hästi välja. Soliidset ja kõigile meeldida proovivat bändi jääb varjutama uudsuse puudumine.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:14
Otsi:

Ava täpsem otsing