Äripäev avalikustab ELi riikide toetamise meelsuse

Meelis Mandel 17. juuni 2011, 17:00

Esmaspäevases Äripäevas selgub, mida Eesti elanikud raskustes ELi riikide toetamisest tegelikult arvavad.

Äripäeva tellimusel valminud Emori uuringus küsisime Eesti elanikelt: "Kas Eesti riik peaks rahaliselt toetama võlakriisis olevaid Euroopa Liidu riike?" Vältisime teadlikult küsimuses Kreeka nime, kuna praeguste sündmuste ja arengute valguses on riik omandanud selgelt negatiivse kuvandi.

Arvamusuuringu ajendiks sai Reformierakondlasest välisministri Urmas Paeti väide Soome majandusajalehele Kauppalehti, et Eestis on lai üldsuse toetus Kreeka aitamiseks. Teadaolevalt pole sarnast uuringut varem Eestis tehtud.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    20. June 2011, 20:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing