Diabeediravi rahastamise üle vaieldakse kohtus

Silvia Kruusmaa 04. juuli 2011, 10:06

Eesti Diabeedikeskus taotleb Tallinna halduskohtus haigekassa ja GlycoStar vahel sõlmitud ravi rahastamiselepingu tühistamist.

Vaidlus on tekkinud seetõttu, et haigekassa vähendas sel aastal lepingupartnerite valiku käigus diabeedikeskuse lepingu mahtu. Suurema osa lepingu mahust võitis täiendava valiku käigus GlycoStar OÜ, selgitas haigekassa avalike suhete juht Evelin Koppel Õhtulehele.

Tallinna linnas konkureeris endokrinoloogia eriala lepingule kaks raviasutust, Eesti Diabeedikeskuse OÜ ja GlycoStar OÜ. GlycoStar pakkus soodsamat hinda ning sai diabeedikeskusest rohkem punkte veel nii meditsiinilise personali pädevuse kui raviasutuse kohta esitatud nõuete osas, märkis Koppel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. July 2011, 10:06
Otsi:

Ava täpsem otsing