Milder on tekitanud huvi finantsinspektsioonis

Fredy-Edwin Esse, California 04. juuli 2011, 15:21

Aprillis ja mais avalikkusele suuraktsionäride osalemisest Baltika aktsiate lisaemissioonil teatanud tegevjuht Meelis Milder on enda sõnavõttudega sattunud finantsinspektsiooni huviorbiiti.

Küsimusele, kas finantsinspektsioon uurib Meelis Milderi vastukäivaid avaldusi aktsiate pakkumis- ja noteerimisprospektiga vastas inspektsiooni turujärelevalve divisjoni juht Kristjan-Erik Suurväli, et nad uurivad seda, aga käimasolevaid menetlusi nad ei saa kommenteerida.

"Oleme näiteks erinevatel foorumitel silma peal hoidnud, mis seal räägitakse ja saan aru, et aktiivsemad kauplejad on üsna pahased selle (Milderi avalduste - toim.) peale," ütles Suurväli.

"Kogu informatsioon peab olema prospektis kirjas, aga juhtkond iseenesest ei tohi rääkida midagi muud, mis pole prospektis kirjas," selgitas Suurväli. "Kui tulevad lisatingimused või midagi sellist, siis tuleb registreerida prospekti lisa."

Kindlasti on inspektsioonile teretulnud kõik kaebused seoses antud probleemiga. "Kui keegi näeb, et tema huve on oluliselt kahjustatud ja näitab ära, kuidas tema kahju on saanud, siis see kindlasti hõlbustab meie tööd," lisas Suurväli.

Aktsiate lisaemissioonist teatanud Baltika tegevjuht ütles 20. aprillil Äripäevale, et hetkeseisuga on tagatud emissiooni realiseerimine täna (eile-toim.) avaldatud tingimustel ning suuromanikud kavatsevad aktsiaid märkida.

Lisaks kommenteerides Baltika esimese kvartali majandustulemusi avalikustas Milder, et tema koos teiste suuraktsionäridega soetavad 40% emiteeritavatest aktsiatest.

27. juuni teatas aga ettevõtte, et aktsiate lisaemissioon on tühistatud ning kuulutas välja emissiooni uutel tingimustel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. July 2011, 16:47
Otsi:

Ava täpsem otsing