Onoff esitas Rootsis pankrotiavalduse

Anne Oja 11. juuli 2011, 19:15

Rootsi kõrval ka Eestis ja Soomes tegutsev elektroonikakett Onoff esitas kodumaal pankrotiavalduse, kuna ei pidanud vastu tihedale konkurentsile ja olematule kasumimarginaalile elektroonikakaupade turul.

Äriühingu Soome regioonijuht Jan Lundell ei osanud veel öelda, millal pankrotiavaldus keti Soome tegevust mõjutama hakkab.

Onoffi andmetel on pankrotiavalduse põhjuseks aastaid kestnud kõva konkurents elektroonika valdkonnas, hinnasurve ning kehv tasuvus. Ettevõte teatel on olukord viimasel ajal halvenenud ja Onoff on sattunud tugeva surve alla.

Onoffi omanikud on suurendanud kapitali, et tagada äriühingu tegevuse jätkumist, kuid nüüd tundub, et nõrk turuolukord ei parane mõistliku ajaga ning lisatoetus on seetõttu välistatud.

Onoff asutati 1982 ja tal on 67 kauplust Rootsis, kuus Eestis ja üks Soomes. Ettevõttel on varem olnud Soomes kuus kauplust, kuid need on kehva tasuvuse tõttu juba varasemalt suletud ning töötajad koondatud.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. July 2011, 20:04
Otsi:

Ava täpsem otsing