JPMorgani kasum kasvas 13%

Rainer Saad 14. juuli 2011, 15:13

Wall Streetil suurpank JPMorgan teatas kõrgemast teise kvartali kasumist, võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvas panga kasum 13%, ületades analüütikute prognoose.

JPMorgan teenis teises kvartalis 5,43 miljardit dollarit ehk 1,27 dollarit aktsia kohta, möödunud aasta samal perioodil kujunes kasumiks 4,8 miljardit dollarit (1,09 dollarit aktsia kohta). Panga käive kasvas 26,78 miljardi dollarini, võrreldes 25,1 miljardiga mullu samal ajal. Analüütikud ootasid panga kasumiks keskmiselt 1,22 dollarit aktsia kohta.

„Paljud inimesed, kaasa arvatud mina ise ootasid nõrgemaid tulemusi. See on positiivne kvartal ning peegeldab Jamie Dimoni juhtimisvõimekust,” ütles Bahl & Graynor Inc portfellihaldur Matt McCormick Reutersile.

JPMorgani teenis esimeses kvartalis kasumit 5,56 miljardit ehk 1,28 dollarit aktsia kohta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    14. July 2011, 15:13
    Otsi:

    Ava täpsem otsing