Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Eesti Energia selgitused ei veennud Arto Aasa

Katariina Krjutškova 16. juuli 2011, 16:04

Eesti Energia hinnatõusupõhjendused ei kõlanud veenvalt, rääkis Riigikogu majanduskomisjoni liige ja reformierakondlane Arto Aas uudisteportaalile ERR.

"Just omapoolse selgitustöö osas paistab Eesti Energial olevat kõige rohkem probleeme.  Loomulikult on igasugune hinnatõus ebameeldiv uudis, eriti kui tegemist on elektrienergiaga. Seetõttu peab hinnatõusu taotlemine olema väga hästi põhjendatud ja läbipaistev," rääkis Aas ERR-i uudisteportaalile.

Ta avaldas lootust, et Eesti Energia annab täiendavaid selgitusi, mis on piisavalt argumenteeritud nii avalikkuse kui taotlust hindava konkurentsiameti jaoks. "Igasugune segadus ja mäng hinnataotlustega pole ei klientidele ega Eesti Energiale kindlasti kasulik."

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. July 2011, 16:04
Otsi:

Ava täpsem otsing