Esmaspäev 5. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Paet ja Ilves avaldasid Norrale kaastunnet

Katre Pilvinski 23. juuli 2011, 11:14

President Toomas Hendrik Ilves ja välisminister Urmas Paet avaldasid Norra kolleegidele kaastunnet seose plahvatusega Oslos.

„Sel väga raskel ja ülimalt traagilisel tunnil on minu ja kogu Eesti mõtted teiega. Olen ðokeeritud Norrat tabanud kohutavast tragöödiast. Lein, kurbus ja mõistmatus on mind vallanud, kui mõtlen inimelusid nõudnud pommiplahvatusele Oslos ning väga paljudele ohvritele Ut¸ya saarel. Eesti ulatab neil traagilistel päevadel Norrale kaastundekäe ja teile kuuluvad meie toetussõnad,“ kirjutas president Toomas Hendrik Ilves kaastundeavalduses Norra kuningale Harald V-le, avaldades kaastunnet kõigi hukkunute lähedastele ning soovides kõigi vigastatute kiiret paranemist.

„Juhtunu on väga ðokeeriv ja dramaatiline meile lähedasele Norra ühiskonnale ning puudutab valusalt ka Eesti inimesi. Avaldame kaastunnet plahvatuses hukkunute lähedastele ning soovime kiiret paranemist vigastatutele,” lausus välisminister Urmas Paet. Paet avaldas lootust, et plahvatuse põhjused selgitatakse välja võimalikult kiiresti.

 

 

 

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. July 2011, 12:13
Otsi:

Ava täpsem otsing