Kepsakas ja sõnumiga

Signe Sillasoo 05. august 2011, 00:00

Vaiko Epliku uusim album "V" on muusiku 30. eluaasta teetähis ja uue koosseisuga bändi Eliit proovikivi. Kokkuvõttes on see ülimalt mõnus kuulamine: kepsakas, sõnumiga ja salapärane. Oodatud kvaliteet.

"V" koosneb peaasjalikult instrumentaalpaladest, tummistest ja rahulikest, aga ka kiiretest ja tempokatest. Samuti on plaadile ära mahutatud paar vokaalpala. Viimastest suutis paarikordse kuulamisega eriliselt mällu sööbida lugu "Pöördumatult soe", instrumentaalpaladest aga "Hiired ja tikud", "Barokkpopp" ja "Rotikuningas".

Muidugi ühele korralikule live-esinemisele ei saa vastu ükski plaat. Seega: kel avaneb võimalus, mingu kindlasti muusikuid oma kõrvaga kuulama.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:15
Otsi:

Ava täpsem otsing