58 Aasmäe ekstöötajat saavad riigilt palga

Anne Oja 07. august 2011, 12:43

Entsüklopedist Hardo Aasmäe oli kuude kaupa palka võlgu 58 Eesti Entsüklopeediakirjastuse ASi töötajale, kes saavad peagi raha kätte töötukassalt.

Eesti Entsüklopeediakirjastuse pankrotihaldur Tiina Mitt ütles reedel Äripäevale, et Aasmäe käes kaduma läinud töölepingud ja palgaandmed on taastatud, tabelisse pandud ning lähevad esmaspäeval koos kirjastuse endiste töötajate allkirjadega Eesti Töötukassasse. Kui töötukassa on andmed üle kontrollinud, makstakse saamata palgaraha pankrotistunud entsüklopeediakirjastuse endistele töötajatele välja.

"Minu meelest on kõik kontrolli all," sõnas Mitt. "Oli hirm, et töötukassa ei võta vastu (töölepingute - toim) koopiaid, kuid kõik materjalid on valmis ja töötajate esindaja kogub allkirju."

Aasmäe väitis Äripäevale veel selle aasta märtsis, et Eesti Entsüklopeediakirjastuse AS pole maksevõimetu. Kui paljudele töötajatele kirjastus palka võlgu on, ei soovinud ta toona öelda. Erinevate arvestuste kohaselt oli suuri 100 000 krooni kanti küündivaid palgavõlgu vähemalt 15-20.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. August 2011, 16:52
Otsi:

Ava täpsem otsing