Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Donald Trump: Washingtonis puudub eestvedamine

Rainer Saad 11. august 2011, 18:57

Kinnisvaramagnaat Donald Trump ütles täna CNBC-le, et Ameerikal puudub eestvedamine ning maailma majanduses valitseb korralagedus.

„Meil on väga vähe eestvedamist Washingtonis, kui üldse. Kui vaadata, mis praegu toimub, siis Obama on puhkusel ja Kongressi pole seal. Praegu oleks ideaalne aeg lahendada eelarveküsimusi, kuid eestvedamine puudub. Meie president on enda juhtimismeetodites eksinud,” ütles Trump.

Kinnisvaramagnaat Donald Trump ütles kõikuvate börside kohta: „Maailmas on korralagedus, ma pole iial midagi sellist, mis praegu finantsturgudel toimub veel näinud. Me võime liikuda tagasi 2008. aastasse ning paljud inimesed arvavad nii.”

Trump arvab, et Euroopa kannatab USA pärast: „Euroopa sai palju haiget tänu USA hüpoteeklaenude pärast. Mina vaatasin aastaid tagasi imestusega kuidas 5000 hüpoteeklaenu pakiti kokku ja siis müüdi üle kogu maailma.”

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. August 2011, 23:51
Otsi:

Ava täpsem otsing