Teisipäev 6. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Vasakpartei juht: poliitikat ei maksa Drambjani teos otsida

Anne Oja 12. august 2011, 16:48

Ühendatud Vasakpartei juhi Sergei Jürgensi hinnangul ei maksa tema eile kaitseministeeriumi ründamise käigus hukkunud parteikaaslase teos otsida poliitilisi motiive, küll aga võisid selle põhjustada mehe isiklikud mured, uhkus ja lõunamaine iseloom.

Jürgensi sõnul oli Karen Drambjan partei lihtliige, kuid sealjuures omal ajal siiski üsna aktiivne - seda eriti enne kohalike omavalitsuse valimisi Maardus. "Tõsi, olles valimistel kaotanud, tõmbus ta aktiivsest poliitikast tagasi. Riigikogu valimisteks ettevalmistuse käigus ma teda enam ei näinud," rääkis Jürgens ERR-i venekeelsele portaalile.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2011, 16:48
Otsi:

Ava täpsem otsing